Телефон Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Мента

  • Дисплей:
    6.5" (1080 x 2400) Super AMOLED, HDR10+, 120Hz
  • Процесор:
    Exynos 990 Octa-core, Mali-G77 MP11
  • Памет:
    128 GB, 6 GB RAM, microSDXC до 1TB
  • Операционна система (OS):
    Android 10, One UI 2.5
  • Мрежoва връзка:
    LTE 4G Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 ax, Bluetooth 5.0, NFC, GPS
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 23747)

Описание

Този телефон е за хората, които искат всичко. Вслушахме се във вас, феновете, и създадохме телефон, за който компромисите са табу. Това е телефонът, създаден специално за фенове с най-различни вкусове. Независимо дали си фен на фотографията, игрите или просто обичаш да споделяш в социалните мрежи всичко, което те вдъхновява, специално за теб събрахме в едно устройство най-добрата комбинация от иновации на S20. Това е телефонът, който ти дава това, което искаш, за да правиш още повече и по-добре онова, което обичаш.

Цветове, които ще накарат дъгата да ревнува

Телефонът рядко напуска ръката ти, така че той трябва да бъде елегантно допълнение към твоя стил. Избирай от широката гама модерни нюанси с елегантен матов завършек: от ярки и смели до фини и класически.

Дисплеят Infinity-O събира погледите

Наслади се на по-добра гледка. 6,5-инчовият дисплей Full HD+ Infinity-O има почти невидима рамка, която обгръща плоските ръбове, и малък отвор за камерата.2 Резултатът е екран, който те поглъща и прави още по-забавни твоите гейминг изживявания, стрийминг и видео разговори.

Професионална камера с три лещи

Трите камери на гърба на телефона ти позволяват да направиш с лекота този професионален, достоен за тага #nofilter кадър. Кадрирай сцената с широкоъгълната камера, след това разшири гледката, благодарение на ултраширокоъгълната камера или приближи с трикратното оптично увеличение на телефото камерата.

От навалицата в дъното до предния ред

Получи VIP достъп до най-малкия детайл. Чрез 30-кратният Space Zoom можеш да се „придвижиш“ от едната страна на залата до другата. Комбинацията от 3x оптично увеличение и 30x увеличение със супер резолюция ти позволява да заснемеш близък план на сцената, без да направиш и една крачка.

Нашият най-голям сензор с двоен пиксел за ярки, ясни нощни снимки

С по-големи пиксели и усъвършенстван изкуствен интелект, основната камера на Galaxy S20 FE се настройва да привлича светлината, дори когато е тъмно, така че твоите снимки да станат ясни и цветни. Тя също така заснема няколко кадъра наведнъж, превръщайки ги в една ясна нощна снимка.

Снимай веднъж с множество опции. Всичките, управлявани от изкуствен интелект

Режимът Single Take те превръща в създател на съдържание на професионално ниво само с едно докосване на затвора. Снимай до 15 секунди и след това остави телефона да си свърши работата. След като приключиш, отиди в Галерия, където ще откриеш разнообразни видеоклипове, снимки и други.

Премини от селфита към автопортрети

Когато телефонът ти има 32MP-ова предна камера, твоите селфита и влогове се издигат на качествено ново ниво. Бъди звездата в кадъра и се наслаждавай на повече детайли в твоите снимки и видеоклипове.

LTE и Wi-Fi 6 ти позволяват скоростен стрийминг

Връзката LTE със скорост до 1,6 Gbps ти осигурява високи скорости за данни, а Wi-Fi 6 те свързва сигурно и с малко забавяне дори и на пренаселени места. Така че, независимо дали си свързан към LTE или Wi-Fi, можеш да продължиш да играеш в реално време с минимално забавяне.

Нашият екран с най-плавно превъртане, за да не пропуснеш нищо

Два пъти по-бърз от много екрани на смартфони, дисплеят Super AMOLED се опреснява суперплавно с честота 120Hz, за да поддържа бърза реакция при допир и безпроблемна работа. Независимо дали просто прелистваш съдържание или преглеждаш снимките в галериите си, екранът се променя бързо с по-малко трептене.

Интелигентна батерия, която издържа през целия ден, за да играеш с часове

Живей живота си, без да се притесняваш къде можеш да заредиш телефона си. 4500 mAh (стандартна) батерия осигурява енергия на телефона ти за целия ден и е достатъчно интелигентна, за да я съхрани за моментите, в които той наистина ти е нужен.

Телефонът със свръх бърза мисъл

Възползвай се в пълна степен от бързите скорости на трансфер на данни и базираното в облак съдържание с нашата най-нова иновация на чипсета S20 и със 6 GB RAM памет.10 Към всичко това трябва да добавим и усъвършенстваният невронен процесор (NPU), който издига производителността на ново ниво. Превключваш безупречно от приложение на приложение, стриймингът на живо е ясен, а геймърите имат мощта, която им позволява да играят за победа.

Място за хиляди снимки и видеоклипове

С вградените 128GB памет и възможността да запазиш още до 1TB повече на microSD карта, единственият лимит по отношение на съхранението произтича от количеството съдържание, което можеш да създадеш или изтеглиш

Защита от разливания, дъжд и прах

Със своя сертификат IP68 за устойчивост на вода и прах, този телефон може да остане до 30 минути във вода с дълбочина до 1,5 метра. Затова няма проблем да продължиш да играеш и снимаш, ако телефонът ти се понамокри малко.

СУПЕРСТАБИЛИЗАЦИЯ

Нестабилните екшън кадри са плавни благодарение на усъвършенствана функция на изкуствения интелект за стабилизация.

СУПЕРБЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ

Нещо като зареждаща следобедна дрямка за твоя телефон. Включи го, за да получиш над 50% заряд за 30 минути със зарядното 25W Super Fast Charger.

БЪРЗО БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ 2.0

Сложи телефона си за светкавично презареждане.

БЕЗЖИЧНО СПОДЕЛЯНЕ НА ЗАРЯД POWERSHARE

Зареждай своите безжични слушалки, часовник и дори телефона на приятел.

SAMSUNG DEX

Свържи се безжично с телевизора си, за да вършиш много неща едновременно по съвършено нов начин.

БЪРЗО СПОДЕЛЯНЕ

Просто плъзни панела за споделяне и докосни имената на приятелите, които са наблизо, за да споделиш.

ИНТЕГРИРАН ПОТРЕБИТЕЛСКИ ИНТЕРФЕЙС ONE UI 2

One UI 2 е създаден, за да улесни ежедневието ти. Той запазва най-важното на винаги включения дийсплей, за да можеш с един поглед да получиш това, от което се нуждаеш. И щади очите благодарение на Тъмния режим.

Спецификация

Дисплей: 6.5" (1080 x 2400) Super AMOLED, HDR10+, 120Hz
Процесор: Exynos 990 Octa-core, Mali-G77 MP11
Памет: 128 GB, 6 GB RAM, microSDXC до 1TB
Операционна система (OS): Android 10, One UI 2.5
Мрежoва връзка: LTE 4G Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 ax, Bluetooth 5.0, NFC, GPS
Основна камера: 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS
8 MP, f/2.4, 76mm (telephoto), 1/4.5", 1.0µm, PDAF, OIS, 3x optical zoom
12 MP, f/2.2, 123˚, 13mm (ultrawide), 1/3.0", 1.12µm
LED flash, auto-HDR, panorama
Video 4K@30/60fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS
Лицева камера: 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.74", 0.8µm, HDR
Video 4K@30/60fps, 1080p@30/60fps (gyro-EIS)
Сензори: Акселерометър, Барометър, Сензор за пръстови отпечатъци, Жироскоп, Геомагнитен сензор, Сензор на Хол, RGB Сензор за осветеност, Сензор за близост
Входни/Изходни Конектори: USB Type-C
Батерия: Non-removable Li-Po 4500 mAh, Fast Qi/PMA wireless charging
Време за разговори / Stand-by: Време в режим разговор (4G LTE): До 20 часа
Време на употреба на интернет (LTE): До 14 часа
Време на употреба на интернет (Wi-Fi): До 15 часа
Година на анонсиране: 2020, September 23
Цвят: Мента / Cloud Mint
Размери: 160 x 74 x 8 mm
Комплекта включва: Samsung Galaxy S20 FE; USB Type-C захранващ адаптер + кабел; Щифт за изваждане
Тегло: 190.00 g
MPN: SM-G780FZGDEUE
EAN: 8806090753459
Производител: Samsung