Телефон Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB, Kосмическо черно

  • Дисплей:
    6.9" QHD+ (3200 x 1440) Dynamic AMOLED 2X, HDR10+, Corning Gorilla Glass 6
  • Процесор:
    Exynos 990 Octa-core, Mali-G77 MP11
  • Памет:
    128 GB, 12 GB RAM, microSDXC до 1TB
  • Операционна система (OS):
    Android 10.0; One UI 2
  • Мрежoва връзка:
    5G / LTE 4G Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 ax, Bluetooth 5.0, NFC, GPS
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 18203)

Описание

Това е телефонът, който ще промени фотографията.

Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra. Революционният 8K видеокадър променя начина, по който снимаш не само видео, но и фотография, а 5G променя начина, по който споделяш. Добави сигурност Samsung Knox, интелигентна батерия, мощен процесор и огромно пространство за съхранение — и серията Galaxy S20 разкрива изцяло нов свят за мобилните устройства.

Почти утроихме размера на сензора, за да можеш да снимаш по-добре през нощта

При слаба светлина камерата от професионален клас прави много снимки наведнъж и ги обединява в една зашеметяваща снимка с по-малко размазване и шум. С по-големи сензори за изображение и изкуствен интелект превключването в нощен режим означава, че можеш да снимаш по-ясни нощни сцени.

8K видеокадър

Galaxy S20 пренася твоите видеоклипове на съвсем ново ниво с 8K резолюция, най-високата на смартфон Galaxy. Тези видеоклипове имат невероятно ниво на детайлност с 4 пъти по-голямата разделителна способност на UHD. Всъщност 8K видеото е толкова добро, че дори можеш да правиш безкрайно детайлни снимки в 33 MP от твоите 8K видеоклипове без усилие. Просто иди в галерията, избери 8K видео и след това докосни заснемане в горния ляв ъгъл, за да уловиш моменти тип "веднъж в живота". Приготви се да удивиш себе си, приятелите и семейството си.

Усъвършенстваният изкуствен интелект стабилизира видеото като при екшън камера

По-големият сензор и стабилизаторът при плъзгане балансират движението на камерата, така че кадрите ти да не се окажат размазани и нестабилни, а суперплавни.

Space Zoom

Най-усъвършенстваното досега увеличение на Samsung Galaxy ще ти помогне да заснемеш невероятни неща дори отдалече. Хибридното оптично увеличение на Galaxy S20 ти позволява да увеличиш до x3 всичко, което хване окото ти, без абсолютно никаква загуба на качеството на изображението. Плюс това можеш да се насладиш на увеличението със супервисока резолюция (Super Resolution Zoom) на Galaxy S20, което ти позволява да продължиш да увеличаваш до x30. Така, когато си в края на тълпата на музикален фестивал, можеш да увеличиш мащаба, за да стигнеш до сцената за нула време.

Single Take

Просто натисни затвора веднъж и режим Single Take заснема видео, анализира го с помощта на изкуствения интелект на Galaxy S20 и ти предоставя до 14 различни снимки и видеоклипове, включително ултрашироки, боке, изрязани снимки, видеоклипове с таймлапс и други. Снимай веднъж, получи множество формати и избери идеалния момент.

Светла нощ

Най-усъвършенстваната камера на Samsung Galaxy за сцени на слаба светлина ще преобрази твоите снимки и видео през нощта. Нашите увеличени сензори за изображения поемат повече светлина, за да произвеждат живи и по-богати на детайл снимки на тъмно. Освен това Нощният режим обединява до 30 снимки моментално, за да ти даде кристално чисти изображения с минимален шум при тъмни условия. Hubble включва и Video HDR, който прави видеоклиповете ти през нощта по-детайлни и ярки.

Динамичен AMOLED 2X дисплей

Наслади се на наистина кинематографично изживяване с невероятно реалистични цветове и контрасти на най-съвременния AMOLED екран с HDR 10+ сертифициран дисплей. А по-яркият екран ти помага да го виждаш ясно дори на дневна светлина. Това е дисплей, който не само изглежда фантастично, но е и интелигентен, като редуцира автоматично вредната синя светлина, за да намали напрежението на очите. А с новата ни честота на опресняване от 120 Hz можеш да очакваш безпроблемно прелистване и плавни преходи на екрана.

Eye Care технологията на дисплея редуцира синята светлина

По-малко напрежение на очите, докато си пред екрана благодарение на технологията Eye Comfort. Екранът на Galaxy S20 стана по-добър, намалявайки вредната синя светлина повече от всякога, без да жертва цветовете на екрана ти.

Мощна производителност с усъвършенствани CPU/GPU/NPU

Подобрихме процесора, графичния интерфейс и невронния процесор, за да направим най-интелигентния си телефон досега – с невероятна производителност, графична мощ и изкуствен интелект. Това означава, че твоят Galaxy S20 работи безупречно, дори когато излъчваш на живо или играеш игри с тежка графика. А с подобрения невронен към вече усъвършенствания основен процесор, твоят Galaxy S20 е не просто интелигентен, а невероятно интелигентен. Напълно оборудван за бъдещето.

Оперативна памет LPDDR5

Оперативната памет LPDDR5 на Galaxy S20 е най-доброто, което добавихме към смартфона, така че очаквай невероятна производителност. Сега приложенията ти ще са готови за старт преди теб, защото можеш да посочиш тези, които ползваш най-често директно в пространството на оперативната памет за по-бърз достъп.

Съвсем нов начин да направиш един кадър и да запишеш множество формати

Single Take по същество е режимът за множество последователни снимки, превърнат в мулти-режим. С революционния изкуствен интелект той ти позволява да снимаш до 10 секунди и да получиш различни формати. Това означава, че можеш да избереш най-доброто за момента, без да трябва да снимаш отново.

Около цялото това ново изживяване с камерата е конструиран и телефон, който променя правилата на играта

Вграденият 5G модем на S20 Ultra ти позволява да изтегляш незабавно и да се насладиш на любимите си филми и предавания на Netflix — хипербързо. С 5G качваш и споделяш с високи скорости.

Енергия да продължиш още и още и още...

Батериите ни са мощни, с максимален капацитет от 5000 mAh (типично). Освен това те са и интелигентни, приспособявайки се към навиците ти за потребление, за да пестят енергия и да издържат по-дълго с едно зареждане.

  • СУПЕРБЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ - Включи и зареди енергия за часове употреба на телефона само за минути.
  • БЪРЗО БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ 2.0 - Или постави телефона си за супермощен заряд за нула време.
  • БЕЗЖИЧНО СПОДЕЛЯНЕ НА ЗАРЯД - Можеш да зареждаш своите Buds, часовник и дори телефонa на приятел.

Място за 750 000 от любимите ти снимки

Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra са направени с мисъл за мощната камера — с огромно вградено пространство за съхранение, за да пазиш своите видеоклипове и снимки с висока резолюция. Освен това можеш да го увеличиш посредством microSD карта за още повече място — общо над 1TB.

Обновихме цялата система за сигурност, така че твоето да си остане твое

Създадохме защитен процесор, посветен на сигурността на твоя ПИН, парола, шаблон и частен ключ за Blockchain. В комбинация с платформата Knox сигурността е кодирана във всяка част на твоя телефон, от хардуер до софтуер. Така личните ти данни остават неприкосновени.

Качество като на кино в дланта на ръката ти

Рамката на дисплея е изтласкана по краищата и няма прорез - само миниатюрен отвор за камерата. HDR10+ сертифицираният дисплей Инфинити-O предлага голям, въвличащ екран почти без разсейващи елементи.

Вдигнахме скоростта на опресняване за невероятно плавно прелистване и игри

120Hz опресняване прави прелистването плавно, с безпроблемни преходи на екрана. А супербързият и прецизен отговор на докосване осигурява по-реактивно игрово изживяване. Ще повярваш, когато го видиш — и почувстваш.

ДИСПЛЕЙ, КОЙТО СЕ ГРИЖИ ЗА ОЧИТЕ

Помага за предотвратяване напрежението на очите и смущения в съня, като намалява синята светлина на нивото на пикселите, без да жертва цвета.

УЛТРАЗВУКОВ СЕНЗОР ЗА ПРЪСТОВ ОТПЕЧАТЪК

Вграден в екрана, той пулсира, за да разпознае 3D релефа на твоите отпечатъци — за невидима сигурност.

Не се страхува от вода

Издържа потапяне до 1,5 метра във вода за до 30 минути. IP68 защита.

Телефонът, който мисли по-бързо

Повече игра, по-малко чакане благодарение на мощната оперативна памет и подобрения процесор с вграден усъвършенстван изкуствен интелект. Бързото стартиране ти позволява да определиш любими приложения, които да се стартират незабавно, така че да са готови за работа дори преди теб самия.

Хиперотзивчивият допир вдига качеството на твоята игра

Победата на бойното поле изглежда и се усеща по-добре на дисплея Инфинити-O. Видеото е плавно, а реакцията при допир — бърза, с мощната комбинация от хардуер и софтуер, осигуряваща превъзходна производителност, която елиминира забавянето.

Спецификация

Дисплей: 6.9" QHD+ (3200 x 1440) Dynamic AMOLED 2X, HDR10+, Corning Gorilla Glass 6
Процесор: Exynos 990 Octa-core, Mali-G77 MP11
Памет: 128 GB, 12 GB RAM, microSDXC до 1TB
Операционна система (OS): Android 10.0; One UI 2
Мрежoва връзка: 5G / LTE 4G Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 ax, Bluetooth 5.0, NFC, GPS
Основна камера: 108 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.33", 0.8µm, PDAF, OIS
Periscope 48 MP, f/3.5, 103mm (telephoto), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, OIS, 10x hybrid optical zoom
12 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1.4µm, Super Steady video
0.3 MP, TOF 3D, f/1.0, (depth)
LED flash, auto-HDR, panorama
4320p@24fps, 2160p@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@960fps, HDR10+, dual-video rec., stereo sound rec., gyro-EIS & OIS
Лицева камера: 40 MP, f/2.2, 26mm (wide), 0.7µm, PDAF; Dual video call, Auto-HDR; 2160p@30/60fps, 1080p@30fps
Сензори: Акселерометър, Барометър, Сензор за пръстови отпечатъци, Жироскоп, Геомагнитен сензор, Сензор на Хол, RGB Сензор за осветеност, Сензор за близост
Входни/Изходни Конектори: USB Type-C
Батерия: Non-removable Li-Po 5000 mAh, Fast Qi/PMA wireless charging
Време за разговори / Stand-by: Време в режим разговор (4G LTE): До 25 часа
Време на употреба на интернет (LTE): До 17 часа
Време на употреба на интернет (Wi-Fi): До 18 часа
Година на анонсиране: 2020, February 11
Цвят: Kосмическо черно / Cosmic Black
Размери: 167 x 76 x 9 mm
Комплекта включва: 1. Samsung Galaxy S20 Ultra
2. USB кабел
3. USB захранващ адаптер
4. Слушалки (USB Type-C) със звук от AKG
5. Щифт за изваждане
Тегло: 222.00 g
MPN: SM-G988BZKDEUE
EAN: 8806090311048
Производител: Samsung