Монитор Philips 227E6LDSD 21.5" FHD LED

  • Размер на дисплея:
    22"
  • Резолюция:
    FHD (1920 x 1080) / 16:9
  • Тип на дисплея:
    TN
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 6295)

Описание

Насладете се на великолепни, отчетливи изображения както никога преди с този Full HD дисплей. С елегантен, тънък дизайн и SmartImage Lite той изглежда зашеметяващо във всяко едно отношение!


16:9 Full HD дисплей за отчетливи детайлни изображения

Качеството на картината е важно. Обикновените дисплеи са качествени, но вие очаквате повече. Този дисплей разполага с усъвършенствана Full HD разделителна способност от 1920 x 1080. С Full HD за отчетливи детайли в съчетание с висока яркост, невероятен контраст и реалистични цветове можете да очаквате вярна на оригинала картина.

SmartContrast за детайли в дълбоките черни тонове

SmartContrast е технология на Philips, която анализира съдържанието на екрана и регулира автоматично цветовете и интензитета на подсветката, като подобрява динамично контраста и дава най-добрите цифрови изображения и видео и най-добрата картина при игри с тъмни полутонове. Когато изберете икономичен режим, контрастът се регулира и подсветката се настройва фино за точното възпроизвеждане при всекидневните офис приложения, в съчетание с по-малко потребявана електроенергия.

Модерното сензорно управление допълва дизайна

Сензорното управление се състои от интелигентни чувствителни на допир икони, които заменят изпъкналите бутони и позволяват на потребителя да регулира монитора според изискванията си. Те реагират и на най-лекото докосване и придават съвременно усещане на монитора.

Технология MHL за забавления с мобилното съдържание на голям екран

Mobile High Definition Link (MHL) е мобилен аудио/видео интерфейс за директно свързване на мобилни телефони и други портативни устройства към дисплеи с висока разделителна способност. Предлаганият отделно MHL кабел ви позволява да свържете своето поддържащо MHL мобилно устройство към големия MHL дисплей Philips, за да видите как вашите HD видеоклипове оживяват с изцяло цифров звук. Сега можете да се наслаждавате на вашите мобилни игри, снимки, филми и приложения на голям екран, като едновременно зареждате мобилното си устройство, за да не оставате никога без захранване по средата на забавлението.

Готов за HDMI за Full-HD забавление

Устройството, готово за HDMI, има целия необходим хардуер за приемане на входен сигнал по мултимедиен интерфейс с висока детайлност (HDMI). HDMI кабел гарантира висококачествени видео и аудио сигнали, и всички предавани по един кабел от компютър или произволен брой аудио-видео източници (включително цифрови приставки, DVD плейъри, A/V приемници и видеокамери).

Технология с LED за брилянтни цветове и енергийна ефективност

Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

SmartImage Lite за лесно оптимизиране на настройките на картината

SmartImage е изключителна върхова технология на Philips, която анализира показваното на екрана съдържание. На основата на избран от вас сценарий SmartImage динамично подобрява контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображения и видео за постигане на най-добър образ – всичко това в реално време, с натискане само на един бутон.

Спецификация

Размер на дисплея: 22"
Резолюция: FHD (1920 x 1080) / 16:9
Тип на дисплея: TN
Честота на опресняване: 60 Hz
Видео входове / изходи: VGA (D-Sub), DVI-D, HDMI
Консумирана енергия: 13.44 W (EnergyStar 6.0), Енергиен клас A
Комплекта включва: Монитор със стойка
VGA кабел
аудио кабел
Захранващ кабел
Документация за потребителя
Тегло: 2.58 kg
MPN: 227E6LDSD
EAN: 8712581736583
Производител: Philips