Геймърски компютър Acer Predator Orion 5000 PO5-610 - i7-8700, 16GB, 512GB SSD

  • Процесор:
    Intel Core i7-8700
  • RAM Памет:
    2 x 8 GB DDR4
  • Твърд диск:
    512 GB SSD PCI-E + 2 TB 7200 RPM
  • Видео карта:
    NVIDIA GeForce 1070 Ti 8GB DDR5
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 7297)

Описание

Рязко изявените ъгли на фона на графитеночерния метал очертават всичко, което може да пожелае сърцето на един геймър. Отстъпете крачка назад и се насладете на усилено работещите компоненти, видими през лесноотстраняващия се прозрачен страничен панел.

Дайте почивка на слушалките си след изтощителна игра, като ги оставите на някоя от двете стойки, предназначени за тях.

В случай че сме забравили да споменем, маркираният с логото на Predator страничен панел намалява електромагнитните взаимодействия, допринасяйки за намаляване на електронната интерференция.

Четирите DIMM слота са само началото. Тази машина е създадена, за да расте, да се разширява и да бъде единствената, от която се нуждаете при игра, стрийминг или всичко това наведнъж.

Що се отнася до паметта, имате различни опции. Използвайте до четири диска SATA под формата на два 2,5-инчови SSD диска, два 3,5-инчови твърди диска и малкия, но ефективен M.2 SSD диск.

Можете да включите колкото и каквито желаете USB устройства. На Ваше разположение са около 12 USB порта (включително четири броя 3.1 Gen 1 отпред) – истинско предизвикателство е да използвате всички едновременно.

Студеносиньо се лее от LED светлините и вентилаторите, скрити в твърдата обвивка, създавайки почти ледено усещане.

Светеща лента по цялата горна лява страна на повърхността на корпуса осветява вътрешността в хладни тонове.


Почувствайте какво може да направи един истински процесор от най-последното 8-о поколение на Intel®.

Има четири топлинни зони. PSU зоната е самостоятелна, докато GPU, CPU и зоните на дисковете разделят студения входящ въздух в двете страни на кутията

Прах. Проклятието на всеки настолен компютър, който използва вентилатори. За щастие сме добавили филтър близо до предния входящ отвор, за да филтрира всичките досадни частици.


Подобрете и засилете това, което чувате, с невероятните инструменти на аудио енджина Sound BlasterX® Pro. Довиждане посредственост, здравей великолепие!

Режимът Scout е инструмент, създаден да Ви помогне да чуете неща отвъд това, което виждате, като подчертава определени звуци така, че да може да откриете и реагирате и при най-лекото движение.

Всяко помещение е уникално, което прави Automatic Room Calibration още по-необходимо. Приспособете високоговорителите си към стаята си, за да оптимизирате звука.

Специално настроени от акустични инженери с помощта на професионални геймъри, персонализираните аудио профили създават уникално и оптимално звуково преживяване.


PredatorSense™ е най-добрият инструмент за управление. Поемете управлението на овърклока*, профилите за игри и др. Гледайте да не се изгубите сред множеството настройки.

Постигнете максималното онлайн, поемайки контрол върху мрежата си. Решавайте какво да приема, кое не е нужно, кои програми имат приоритет и т.н.

Виртуална реалност. Тя е навсякъде, като се подобрява непрекъснато за огромно удоволствие. Тази машина е готова и способна, така че давайте и я подкарайте.

Спецификация

Процесор: Intel Core i7-8700
RAM Памет: 2 x 8 GB DDR4
Твърд диск: 512 GB SSD PCI-E + 2 TB 7200 RPM
Видео карта: NVIDIA GeForce 1070 Ti 8GB DDR5
Мрежова връзка: LAN (RJ45), Wi-Fi, Bluetooth
Оптично устройство: DVD+RW
Допълнителни параметри: Wireless LAN IEEE 802.11ac + Bluetooth 4.2 + LE
Card Reader
PSU 730W 80PLUS Gold
Predator Blue Keyboard & Mouse USB
Входове и изходи: HDMI, 3 x DisplayPort, DVI
2 x USB 2.0
6 x USB 3.1 Gen 1
Network (RJ-45)
Audio Line In
Audio Line Out
Размери: 563 x 253 x 520 mm
Тегло: 24.00 kg
MPN: DG.E0SEX.028
EAN: 4710180043792
Производител: Acer