Описание

Външната памет еволюира

Независимо дали носиш игри, филми или поверителни работни файлове, преносимият диск SSD T7 Touch ти предоставя бързина и сигурност в едно устройство, което се побира в дланта ти. Наслади се на външно хранилище за данни на ново ниво.

Прехвърляй данни светкавично

Благодарение на невероятната скорост на USB 3.2 Gen2 на T7 Touch можеш да прехвърляш големи файлове за секунди. Вградената технология PCIe NVMe позволява последователни скорости на четене/запис съответно до 1050/1000 MB/сек, което прави T7 Touch почти два пъти по-бърз от T5.

Конструиран здрав и сигурен

SSD e абревиатура на Solid State Drive, което означава, че е конструиран без движещи се части. Здравото метално тяло обгръща неподвижния хардуер, като запазва твоите данни непокътнати при падане от височина до 2 метра. Освен това T7 Touch идва с повече увереност с 3-годишната ограничена гаранция.

Сигурност с едно докосване

Запази сигурността на личните си файлове, без да жертваш удобствата. Вградените опции за защита на T7 Touch използват 256-битовото криптиране AES и ти дават възможност за отключване на данните с едно докосване с пръст или с парола.

Светлинен LED индикатор

T7 Touch разполага с LED индикатор, който свети, за да си информиран какво прави твоят SSD диск само с един поглед. Избирай между класическо черно или стилно сребърно и три капацитета на диска, съобразно твоите нужди: 500 GB, 1 TB или 2 TB.

Елегантен и компактен дизайн

Тънък и с джобен размер, лекият корпус е стандартна характеристика при T7 Touch. Приблизително с размерите на кредитна карта и с тегло 58 грама, здравата алуминиева конструкция приляга удобно в дланта ти.

Софтуер за управление

T7 Touch идва с предварително инсталиран усъвършенстван софтуер за персонални компютри и Mac, за да ти помогне да настроиш паролата и пръстовите отпечатъци и да получиш най-новите актуализации на фърмуера. Можеш да изтеглиш и мобилното приложение за смартфони и таблети с Android.

Съвместимост с множество устройства

Получи достъп до своите файлове по всяко време и навсякъде. T7 Touch е съвместим с персонални компютри, Mac конфигурации, устройства с Android, гейм конзоли и други. В комплекта са включени USB Type C-to-C и Type C-to-A кабели за допълнително удобство.

Номер 1 флаш памет в света

Наслади се на превъзходната производителност и надеждност, която можеш да получиш само от марка номер 1 в света за флаш памет от 2003 година досега. Целият фърмуер и всички компоненти, сред които световноизвестните DRAM и NAND на Samsung, се произвеждат от самата компания, осигурявайки пълна производствена интеграция и качество, на което можеш да разчиташ.

Спецификация

Капацитет: 500 GB
Външен интерфейс: USB Type-C 3.2 Gen.2 (10Gbps) / USB-A
Скорост на трансфер / запис: 1050 / 1000 MB/s
Размери: 85 x 57 x 8 mm
Цвят: Черен / Black
Комплекта включва: Samsung Portable SSD T7 Touch; USB Type C-to-C и Type C-to-A кабели
Тегло: 58.00 g
MPN: MU-PC500K/WW
EAN: 8806090195280
Производител: Samsung