microSD карта Samsung PRO Endurance 64GB

  • Карта тип:
    microSDHC
  • Клас за скорост:
    UHS-I SDR104 Class 10
  • В комплект с:
    SD адаптер
  • Капацитет:
    64 GB
  • Скорост на четене / запис:
    100 / 30 MB/s
  • Производител:
  • Гаранция:
    10 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 34707)

Описание

Увереност при непрекъснат запис

Вече можеш да не се притесняваш, когато имаш нужда от непрекъснат запис. Samsung PRO Endurance улавя решаващите моменти, предоставяйки най-дълготрайната функционалност в индустрията, когато става въпрос за видео наблюдение с висока разделителна способност дори при тежки условия.

Създадена да издържа до 43800 часа

Непрекъснатият запис с 25 пъти по-голяма дължина от фокусираните върху бързата скорост карти ти осигурява дълготрайна и най-добра в този класа издръжливост до 43 800 часа. PRO Endurance защитава данните с най-високата в този клас ограничена гаранция и запечатва всичко в своето пространство за съхранение на данни до 128GB.

Нов стандарт във видеонаблюдението

Възползвай се от максималната издръжливост на картата памет, когато я ползваш за камери за наблюдение и охрана, автомобилни и екшън камери. В критичните секунди при инцидент или извънредна ситуация, надеждността на карта е от съществено значение. PRO Endurance е надеждният избор за критични моменти и приложения с интензивен запис на данни.

Записвай и възпроизвеждай в 4K & FHD

Живите и ясни детайли на 4K видеото с FHD поддръжка издигат на следващо, по-високо ниво качество на картината при видеонаблюдението. Освен това PRO Endurance се справя бързо и лесно с големи видеофайлове с върхови скорости на четене/запис до 100/30 MB/сек.

Критичните данни са защитени

Независимо дали става дума за сурови климатични условия или употреба, предполагаща силно износване и захабяване, картата PRO Endurance се представя добре в реални ситуации. Тя е строго тествана и доказано устойчива на магнитни полета, рентгенови лъчи, вода (до 72 часа в морска вода, IEC 60529 & IPX7) и издържа на работни температури в диапазона от -25° C до 85° C.

Спецификация

Карта тип: microSDHC
Клас за скорост: UHS-I SDR104 Class 10
В комплект с: SD адаптер
Капацитет: 64 GB
Скорост на четене / запис: 100 / 30 MB/s
MPN: MB-MJ64GA/EU
EAN: 8801643193591
Производител: Samsung