Интерактивна дъска Samsung Flip 2 WM65R - 65" 4K

  • Производител:
  • Гаранция:
    3 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 11034)

Описание

Водене на записки с Flip - Скици, бележки, идеи

Насладете се на усещането за гладко, традиционно писане в универсален дигитален формат с разнообразие от цветове, стилове и големини. До 4-ма души могат да пишат едновременно, като използват който и да е обект като инструмент за писане.

Чрез разширената свързаност на Samsung Flip вие и екипът ви можете да споделяте и да добавяте бележки към различни файлове със съдържание с гаранция за оптимално визуално качество.

Навигиране с интуиция

Интуитивното и лесно за ползване меню на Samsung Flip улеснява навигацията и съкращава времето, необходимо за достъп до бутоните за управление и за преглед на съдържанието в неговата цялост. Фасилитаторите могат да преглеждат индивидуални страници със съдържание и да правят незабавни промени, директно върху екрана.

Превъртане с лекота

На вас и колегите ви няма да ви се налага да сортирате безкрайни купища листа, за да намерите записките от конкретна дискусия. Вече можете без усилия да превъртате и да търсите в до 20 ясно разграничени страници на Flip.

Защита на ценните ви идеи

Можете да сте спокойни, че най-важните ви идеи ще останат в сигурни ръце благодарение на усъвършенстваната система за защита. Всеки екип от офиса може да задава уникална цифрова парола, за да заключи дисплея и да скрие важното съдържание.

Удобна и универсална свързаност

Удобната свързваност на Samsung Flip дава възможност за напълно синхронизирана работа и удобно сътрудничество. Синхронизирайте личните си устройства с централния екран, за да виждате интерактивното съдържание, да си водите записки и да споделяте ценни идеи.

Синхронизиран преглед, синхронизиран контрол

Функцията „Touch Out Control“ позволява на потребителите да синхронизират личните си устройства с Flip за преглед и контрол в реално време. Промени, извършени на централния екран, автоматично се прехвърлят към личното устройство на потребителя и обратно – за ефикасен, съвпадащ преглед.

Професионално представяне на работата ви

Включете се в динамиката на дискусията, без да жертвате комфорта си. Благодарение на универсалния режим на центриране и ергономичната стойка всеки дисплей на Flip може да се конфигурира с портретна или пейзажна ориентация според нуждите на съвместната ви работа.

Удобно и лесно споделяне на резултатите от срещата

Всеки, който участва в срещи, знае колко е сложно да се обобщят и разпратят водени на ръка бележки. Samsung Flip облекчава този сложен процес. Дискусиите и важното съдържание могат да се съхранят в централната памет на дисплея, а след това лесно да се споделят с колегите по мобилни и цифрови канали.

Осигуряване на сензорна комуникация

Технологията InGlass™ гарантира обратна връзка в реално време и скорости без забавяне. Това позволява на потребителите да пишат или скицират лесно, все едно работят върху обикновена хартия.

Новаторство, стил и комфорт

Компактният дизайн на Flip в сиво придава стил и модерна визия на всяка работна среда. Ергономичният наклон от 4,5° и удобната предна поставка и стойка за писалката, предназначени да побират важни пособия за провеждане на срещи, позволяват на вас и екипа ви да останете спокойни и организирани с фокус върху важните неща.

Превръща всяко пространство в заседателна зала

Samsung Flip е подходящо решение за фирми с ограничени пространства за сътрудничество, защото превръща всеки личен офис или свободно помещение в напълно оборудвана зона за дискусии. Подвижната стойка на колелца позволява на потребителите да проведат работната си среща на всяко място и по всяко време.

Запазете идеите си на една ръка разстояние

Забравете за страховете си от загубени или изтрити бележки на ръка от срещи. Благодарение на мощната операционна система TIZEN 3.0 Flip предлага разширено, централизирано пространство за съхранение на съдържанието от срещи. Освен това, TIZEN 3.0 предоставя на вас и екипа ви интуитивен интерфейс за намиране и преглед на запазените материали.

Интуитивно активиране на дисплея

Стартирате съвещанията си навреме и без излишно забавяне за стартиране на устройството. Вградени сензори активират дисплея на Flip, когато потребителят се приближи към екрана, вземе писалката или превключи между портретен и пейзажен режим, което позволява на вас и колегите ви да стартирате нова дискусия или да продължите от там, докъдето сте стигнали.

Спецификация

Тегло: 50.60 kg
MPN: LH65WMRWBGCXEN
EAN: 8801643913397
Производител: Samsung