Bluetooth Слушалки тапи Samsung LEVEL U Wireless EO-BG920, Black

  • Интерфейс:
    Bluetooth
  • Производител:
  • Гаранция:
    1 година
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 3752)

Описание

Усъвършенстван дизайн

Слушалките LEVEL U Wireless на Samsung ви предлагат избор от четири модерни цвята: синьо и черно, бяло, златисто и синьо. Винаги ще изглеждате подобаващо с усъвършенствания дизайн и модерните, впечатляващи цветове на слушалките LEVEL U Wireless на Samsung.


Удобни за носене

Дизайнът от тип „лента за врата“ на слушалките LEVEL U Wireless, снабдени с меки и гъвкави уретанови свързващи елементи, ви осигурява изключителен комфорт при носене. Регулирайте „лентата за врата“ спрямо ширината на врата си, за да се насладите на перфектно и специално пригодено за вас прилягане. Ергономичните накрайници за уши от хибриден тип ви дават възможност за безопасно и сигурно носене, където и да отивате.


По-голям капацитет на батерията

Слушалките LEVEL U Wireless осигуряват до 10 часа възпроизвеждане на музика, 11 часа гласови повиквания и 500 часа в състояние на готовност. С LEVEL U Wireless можете спокойно да кажете сбогом на притесненията за живота на батерията на слушалките ви.


Качествен и ясен глас

С помощта на двата си вградени микрофона, слушалките LEVEL U Wireless предоставят точно и ясно възпроизвеждане на гласа при гласови повиквания. Наслаждавайте се на кристалночисто качество на повикванията благодарение на технологията за намаляване на шума (NR) и ехото (EC).


Лесен достъп до бутоните за управление

Вградените бутони за сила на звука, превъртане напред/назад и възпроизвеждане/пауза ви дават възможност да се наслаждавате на лесен достъп до функциите на LEVEL U Wireless, без да е необходимо да изваждате телефона си. Дизайнът с повдигнати бутони ви осигурява невероятно лесен достъп до функциите, дори когато сте на път.


Магнитни накрайници за уши

С магнитните накрайници за уши на LEVEL U Wireless е много по-лесно слушалките ви винаги да изглеждат подредени и спретнати, дори когато не ги използвате.

Спецификация

Управление: Време за готовност: 500 h
Време за разговори: 11 h
Интерфейс: Bluetooth
Цвят: Черен
Комплекта включва: Накрайник за ухото (s - малък размер)
MPN: EO-BG920BBEGWW
EAN: 8806086729550
Производител: Samsung