Телефон Nokia 7.2 TA-1196 128GB, черен

  • Дисплей:
    6.3’’ FHD+ (1080 x 2280) IPS PureDisplay, Corning Gorilla Glass 3, HDR10
  • Процесор:
    Qualcomm Snapdragon 660, Adreno 512
  • Памет:
    128 GB, 6 GB RAM (microSD до 512 GB)
  • Операционна система (OS):
    Android 9.0 (Pie); Android One
  • Мрежoва връзка:
    LTE 4G Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, FM радио
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 10756)

Описание

Nokia 7.2

Дайте воля на творческите си умения с Nokia 7.2. Можете да правите невероятни снимки, да гледате видео във формат HDR и да не се налага да зареждате до 2 дни. И всичко това работи толкова добре със софтуера Android 9 Pie, че дори да си мислите, че е перфектен, той ще продължи да става все по-добър.

Присъдена награда за иновации на Международното изложение за потребителска електроника - CES 2020 Innovation Awards.


Дайте воля на творческите си умения с трите камери и безупречната оптика на ZEISS.

Отличава се с основен сензор 48 MP с висока чувствителност, който улавя и най-малките детайли, 5 MP сензор за дълбочина за реалистични портрети благодарение на ZEISS, и накрая, но не на последно място - 8 MP сензор с ултра широкоъгълен обектив 118°, който обхваща цялата картина.

HDR видео. Винаги.

Насладете се на изключителен контраст с PureDisplay, който се предлага само със смартфоните Nokia. За да е по-чиста картината, видеото, което гледате, се преобразува в реално време във висок динамичен обхват (HDR). Освен това можете да се отпуснете и да се насладите на видеото на яркия 6,3” Full HD+ екран.

Повече мощност. По-малко зареждане.

Мощният процесор Qualcomm® Snapdragon™ 660 в комбинация с най-новата версия на операционната система Android™ 9 Pie означава, че издържа два дни с едно зареждане. Освен това Nokia 7.2 има Адаптивна батерия с изкуствен интелект, който управлява живота на батерията, като дава приоритет на приложенията, които използвате най-често.

Всичко за естетиката

Вдъхновен от финландския дизайн, Nokia 7.2 съчетава майсторската изработка и качествените материали в идеален баланс. Един наистина непреходен дизайн, който няма за цел само да радва окото, но и да устои на времето.

Наполовина по-лек. Два пъти по-здрав.

Nokia 7.2 е изграден от високотехнологичен полимерен композит, който е двойно по-здрав от обикновения поликарбонат и тежи двойно по-малко от алуминия. Той се поддържа от здрава метална рамка и резултатът е по-леко, по-елегантно и по-устойчиво покритие, което може да поеме ударите на ежедневието.

Солидно стъкло. Гладко покритие.

Дизайнът на Nokia 7.2 е със стъкло 2.5D Corning® Gorilla® Glass с фини извивки от двете страни за по-елегантно и по-устойчиво покритие, което е копринено гладко на допир.

Дизайн, който издържа изпитанията на времето

Разсейващото светлината сатенено гладко стъкло с отличителен модел на пречупване на светлината отдава дължимото на вековното наследство на финландското производство на стъкло, като постига непреходен и същевременно впечатляващ дизайн.

Изглежда толкова гладко, колкото е и на допир

Многослойното покритие придава на Nokia 7.2 зашеметяващо гладно метално усещане в гама от естествени скандинавски цветове – изберете този, който съответства на вашия стил - черен, синьо-зелено и сиво-бял.

Готов за Android 10 и следващите версии

Телефон, който непрекъснато се усъвършенства с времето. Благодарение на най-новата версия на Android 9 Pie ще получавате актуализации на Android за 2 години и актуализации на сигурността за 3 години.

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Малко помощ, където и да отидете

Лесно поддържате високи обороти благодарение на бутона Google Assistant. Можете да задавате въпроси, да преглеждате графика си и дори да намалите осветлението. Вашият асистент непрекъснато се учи и адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Спецификация

Дисплей: 6.3’’ FHD+ (1080 x 2280) IPS PureDisplay, Corning Gorilla Glass 3, HDR10
Процесор: Qualcomm Snapdragon 660, Adreno 512
Памет: 128 GB, 6 GB RAM (microSD до 512 GB)
Операционна система (OS): Android 9.0 (Pie); Android One
Мрежoва връзка: LTE 4G Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, FM радио
Основна камера: Комбинирана тройна камера с основна камера 48 MP и оптика на ZEISS Optics.
48 MP 1/2" Quad Pixel, 5 MP сензор за дълбочина, 8 MP сензор с ултра широкоъгълен обектив.
Лицева камера: 20 MP Quad Pixel
Сензори: Сензор за светлина, RGB сензор, сензор за близост, акселерометър (G-sensor), електронен компас, жироскоп
Входни/Изходни Конектори: USB Type-C, 3.5 mm жак за слушалки
Батерия: Вградена 3500 mAh
Година на анонсиране: 2019
Цвят: Черен / Charcoal
Размери: 151 x 75 x 8 mm
Комплекта включва: Nokia 7.2, Кратко ръководство, Кабел USB Type-C™, Зарядно 5V/2A, Слушалки, Инструмент за отваряне на SIM слота
Тегло: 180.00 g
MPN: 6830AA002420
Производител: Nokia