Телефон Samsung Galaxy A30s 64GB, Prism Crush Black

  • Дисплей:
    6.4" HD+ (720 x 1560) Super AMOLED
  • Процесор:
    Exynos 7904 Octa-core, Mali-G71 MP2
  • Памет:
    64 GB, 4 GB RAM, Слот за microSD (до 512 GB)
  • Операционна система (OS):
    Android 9.0 (Pie)
  • Мрежoва връзка:
    4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, FM radio
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 10317)

Описание

Бъди на живо с по-ярък и по-широк екран

Потопи се в големия 6.4 инчов Инфинити-V Display на Galaxy A30s. Широкият аспект на съотношението изпълва екрана ти от край до край със съдържание. Гледай любимите си видеа и игри и стриймвай ясно с HD+ Super AMOLED.

Динамични модели и удобен дизайн

Galaxy A30s притежава хващащ окото външен вид и стилен дизайн. С удобен захват и гладки извивки, пасва идеално в ръката ти за лесна екранна навигация. Холографският модел се отличава с бляскав динамично променящ се завършек, който се предлага в черно, бяло и зелено.

Готов за живота с тройна камера

Бъди готов за житейските моменти с тройната камера на Galaxy A30s. Снимай ежедневни детайли с 25MP основна камера или величествена природа с 8MP 123˚ ултраширока камера. Добави фоново замъгляване, за да се съсредоточиш върху това, което има значение с 5MP-та дълбочинна камера.

Разшири рамката на единичния кадър

Заснеми по-широкия свят с по-широкото зрително поле на ултрашироката камера. 25MP-та основна камера на Galaxy A30s прави сторито ти ярко и ясно, ден и нощ.

Улови на фокус това, което има значение

5MP-та дълбочина камера ти позволява да контролираш фона преди и след като заснемеш кадъра. Съсредоточи се върху нещата, които искаш да изпъкнат, и замъгли това, което не искаш, за да направиш снимките си да изглеждат по-професионални.

Изумителни селфита с едно движение

Искаш твоето селфи да изглежда добре. За зашеметяващ външен вид през деня, 16-мегапикселовата предна камера на Galaxy A30s ти дава ясни снимки с висока резолюция. А с функцията Selfie focus за нежно замъгляване на фона, лицето ти става звездата.

Бързо зареждане за целия ден

С 4000 mAh (типична)* батерия, която издържа, можеш да се възползваш максимално от всеки момент. И няма нужда да се притесняваш за зареждането - Galaxy A30s има 15W бързо зареждане, за да можеш да се върнеш да правиш това, което правиш и да не пропускаш нищо от живота.

Солидна производителност, за да правиш повече

Galaxy A30s притежава бърз процесор и просторно място за съхранение, така че можеш да се съсредоточиш върху важното за теб. Усъвършенстваният Octa-core процесор и до 4GB RAM осигуряват гладка и ефективна производителност. Сваляй повече и трий по-малко с до 128GB вътрешно съхранение. Добави още повече с 512GB microSD карта.

Game Booster ти дава предимство

Увеличи производителността с Game Booster. Елиминирай отвличането на вниманието и надгради играта си със специален интерфейс и леснодостъпно меню. Frame Booster дава на графиката плавно движение, подобно на живота. И играйте по най-добрия начин, тъй като Game Booster научава твоите модели на използване, за да оптимизираш батерията, температурата и паметта.

Защита от най-висок клас достъпна за всички

Вграден в хардуера и софтуера на телефона от самото начало, Samsung Knox защитава телефона ти от момента, в който е включен. Предлагайки многопластова сигурност, тя защитава най-чувствителната ти информация от злонамерен софтуер и злонамерени заплахи.

Твоят пръстов отпечатък е ключът

Galaxy A30s идва с високотехнологична биометрична автентификация. Вграденият в екрана сензор за пръстови отпечатъци разпознава твоя уникален отпечатък, така че ти си единственият, който може да натисне и отключи с една лесна стъпка.

Създаден да фокусира

One UI ти помага да се съсредоточиш върху това, което наистина е важно за теб. Хардуерът и софтуерът работят заедно, със съдържание и функции под ръка, за да можеш да стигнеш до тях по-бързо. Използвай Нощен режим за комфортно изживяване в тъмното, а с ясни и интуитивни визуализации използването на телефона ти е като втора природа.

Поддържай устройството си в топ кондиция с нас

Наслади се на спокойствието, когато решиш да купиш смартфон Galaxy. Интерактивната диагностика и оптимизация в приложението Samsung Members улеснява настройването на производителността на твоите устройства, докато нашата помощна линия ти позволява да отстраняваш проблеми, когато се нуждаеш от допълнителна помощ.

Спецификация

Дисплей: 6.4" HD+ (720 x 1560) Super AMOLED
Процесор: Exynos 7904 Octa-core, Mali-G71 MP2
Памет: 64 GB, 4 GB RAM, Слот за microSD (до 512 GB)
Операционна система (OS): Android 9.0 (Pie)
Мрежoва връзка: 4G LTE Dual Nano-SIM, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, FM radio
Основна камера: 25 MP, f/1.7, PDAF
8 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide)
5 MP, f/2.2, depth sensor
LED flash, panorama, HDR
Видео запис: FHD (1920 x 1080) при 30 кадъра/сек
Лицева камера: 16 MP, f/2.0; 1080p@30fps
Сензори: Акселерометър, Сензор за пръстови отпечатъци, Жироскоп, Геомагнитен сензор, Сензор на Хол, Сензор за осветеност, Сензор за близост
Входни/Изходни Конектори: USB Type-C
Жак за слушалки 3.5 mm
Батерия: Non-removable Li-Ion 4000 mAh
Време за разговори / Stand-by: Време на употреба на интернет: До 13 часа
Време на видео възпроизвеждане: До 21 часа
Време в режим разговор (4G LTE): До 32 часа
Година на анонсиране: 2019
Цвят: Черен / Prism Crush Black
Размери: 158 x 75 x 8 mm
Комплекта включва: Samsung Galaxy A30s, USB-C Cable, Adapter
Тегло: 166.00 g
MPN: SM-A307FZKVBGL
EAN: 8806090152627
Производител: Samsung