Таблет Samsung Galaxy Tab Active2 SM-T395 - 8" (1280 x 800), 16 GB, LTE

  • Дисплей:
    8" (1280 x 800) TFT
  • Процесор:
    Exynos 7870 Octa
  • Памет:
    16 GB, 3 GB RAM
  • Операционна система (OS):
    Android 7.1 (Nougat)
  • Мрежoва връзка:
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4+5GHz, Wi-Fi Direct
    Bluetooth 4.2
    4G LTE Nano-SIM
    GPS
    NFC
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 6497)

Описание

Фокусирайте се върху работата без да мислите за разходите. Galaxy Tab Active2 позволява удобно и сигурно захващане без плъзгане дори в екстремни строителни среди. Подсиленото му противоударно покритие е проектирано да издържа на изпускания от височина до 1,2 метра.

Направи защитата главен приоритет. Galaxy Tab Active2, както и S Pen са с рейтинг IP68, за да бъде вашата работа невъзпрепятствана от външната среда. Предизвикателствата, пред които са изправени инженерите, работещи на открито, като конденз, случайни разливания, запрашаване, изпускане и прочее, не са проблем при работа с Tab Active 2

Непрекъснато захранване за справяне с притискащите сроковете. Лесно сменяемата батерия ти осигурява безпроблемно използване на Galaxy Tab Active2, когато търговските срещи извън офиса те държат в движение за дълъг период от време. А за допълнително спокойствие батерията е обратно съвместима с Galaxy Tab Active, така че избягваш разходите и неудобството да трябва да я надстройваш.

Писалката S Pen на Galaxy Tab Active2 разполага с точни данни за натиск на писалката за e-Signature, за да гарантира безпроблемно цифрово подписване на всеки етап от логистичната верига за доставки, дори в условия на дъждовно време. Air Command осигурява бърз и лесен достъп до полезни приложения, когато времето е от изключително значение.

Надеждни мерки за сигурност за улесняване на управлението на работния процес в организацията. Биометричното удостоверяване на Samsung включва разпознаване на лица, за да бъде едната ви ръка свободна при отключване на устройството, и сканиране на пръстови отпечатъци, за да се гарантира усъвършенствана и удобна защита на данните.

С добавен жироскоп и геомагнитни сензори за по-добра работа на потребителите Galaxy Tab Active2 помага на инженерите, работещи на открито, при инспекциите на обекти или виртуално обучение и на мениджърите при обучението за безопасност на персонала, като предоставя задълбочено, интерактивно визуално представяне на текущите задачи.

Galaxy Tab Active2 разполага с 3 GB RAM и 1,6 GHz осемядрен процесор, който е достатъчно мощен, за да ускорява използването при извършване на няколко задачи едновременно, като например управление на данни в реално време и бордова навигация. Освен това той може да работи с приложения за добавена реалност (AR), за да оптимизира нивото на производителност.

NFC сензора позволява безпроблемно четене на баркодове, което ефективно оптимизира изпълнението на задачите, независимо дали работите в сферата на логистиката, доставките, трансорта, ютилити услуги, произвиодство и други. Подобрена 8-мегапикселова задна камера с автофокус и 5-мегапикселова предна камера дават възможност за сканиране на лични документи и паспорти при извършването на проверки на самоличността.

Вграденият му POGO pin осигурява удобно зареждане в докинг станции, без да поврежда твоите USB Type-C конектори. Благодарение на съвместимостта му с Galaxy Tab Active спестяваш необходимостта от скъпоструващи резервни аксесоари. Освен това можеш да свържеш клавиатурата си вместо да използваш компютъра си.

Лесни и ефективни мобилни решения за управление на устройството ти за уникални бизнес нужди. Samsung Knox предлага професионален киоск режим, оптимизиране на потребителския интерфейс, конфигуриране на устройства, ребрандиран софтуер, който дава възможност на представителите на бизнеса да персонализират и внедряват мобилни решения от начало до край.

Спецификация

Дисплей: 8" (1280 x 800) TFT
Процесор: Exynos 7870 Octa
Памет: 16 GB, 3 GB RAM
Операционна система (OS): Android 7.1 (Nougat)
Мрежoва връзка: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4+5GHz, Wi-Fi Direct
Bluetooth 4.2
4G LTE Nano-SIM
GPS
NFC
Допълнителна периферия: Основна камера 8.0 MP, Авто фокус, Светкавица,
Резолюция на Видео запис: FHD (1920 x 1080) при 30 кадъра/сек
Предна камера 5.0 MP
microSD, up to 256 GB (dedicated slot)
Сензори: Акселерометър, Сензор за пръстови отпечатъци, Жироскоп, Геомагнитен сензор, Сензор на Хол, Сензор за близост, RGB Сензор за осветеност
Входни/Изходни Конектори: 1 x USB Type-C
1 x 3.5 mm Жак за слушалки
Батерия: Non-removable Li-Ion 4450 mAh, Време на употреба на интернет: до 11 ч., Време в режим на разговори: до 25 ч.
Цвят: Черен
Размери: 127.6 x 214.7 x 9.9 mm
Тегло: 419.00 g
MPN: SM-T395NZKABGL
EAN: 8801643221393
Производител: Samsung