Дисплей за видео стена Samsung QM55R - 55" 4K UHD

  • Производител:
  • Гаранция:
    3 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 10304)

Описание

Време за оптимизиране на вашия дисплей

Новата серия дисплеи QMR на Samsung преодолява с лекота визуалната шумотевица, осигурявайки най-добрата в класа си UHD резолюция, както и интелигентно UHD мащабиране и безупречни, богати цветове с технологията Dynamic Crystal Color - всичко това в тънък дизайн.

Невероятно 4К качество на картината

Новата серия QMR на Samsung осигурява ултрависока 4K резолюция, като създава живи образи с невиждана досега острота на картината.

Интелигентно UHD мащабиране

Интелигентната технология от най-ново поколение на Samsung за вдигане на качеството на изображението до UHD извършва възстановяване по границите на обектите и намалява шума, като по този начин осигурява перфектно UHD качество на картината дори и при съдържание с по-ниска резолюция. Това революционно решение осигурява най-доброто по рода си качество на картината, независимо от резолюцията на оригиналното съдържание.

Dynamic Crystal Color

Серията QBR се отличава с технологията Dynamic Crystal Color, която използва 10-битова обработка за съвършено цветово представяне, с което зрителите могат да се наслаждават на по-широк спектър цветове - до 1 милиард нюанса. Функционалността HDR+ преобразува съдържание в стандартна дефиниция към HDR качество за по-силен контраст и по-живи цветове.

Перфектно изображение с панели с антирефлексно покритие

Серията QMR се отличава с надеждни панели с антирефлексно покритие, които осигуряват по-добра видимост от всички ъгли, по всяко време на деня, което дава възможност на търговците да предоставят точна информация 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, на места, където ясната и точна информация е от съществено значение, като например летища и гари.

Тънък и симетричен дизайн

Серията QMR се отличава с изцяло нов симетричен дизайн, с който се улеснява монтирането на стена и се осигурява безпроблемен монтаж. Плоският гръб и минималната дълбочина са характеристики на дисплей, който ще издържи проверката на времето.

Опростена употреба на кабели

С новата характеристика за управление на кабелните съединения на QMR, търговците могат да скрият купищата кабели от погледа. Това позволява приятно за окото пазаруване на клиентите, дори когато гърбът на дисплея се вижда.

Ефективно решение, което обединява всичко в едно

SSSP е решение, което обединява всичко в едно, с което се улесняват монтажът и поддръжката. С помощта на Tizen 4.0 търговците могат да се наслаждават на лесно разработване, повишени възможности с множество уеб формати и стандарти, в съчетание със сигурна защита.

Samsung Workspace със сигурност от Knox

Със сигурност, осигурена от Knox, дисплеите предлагат функционалността Samsung Workspace, която поддържа достъп до безжична облачна услуга и управление на персонален компютър без необходимост от физическа връзка. Samsung Workplace опростява изискванията към пространствата за срещи, при това с подобрена сигурност.

Вградени WiFi и Bluetooth

Вградените WiFi и Bluetooth свързаности позволяват по-персонализирани и интерактивни услуги, както и улесняване на начина на представяне на съдържание от търговците. Независимо дали прави свързването в мрежа по-лесно или дава възможност за интерактивнa бийкън технология в магазина, серията дисплеи QMR пренася бизнеса в бъдещето.

Сертифициран по стандартите на индустрията

Серията QMR гарантира надеждна функционалност и е устойчива на въздействия от околната среда. Със своята електромагнитна съвместимост (ЕМС) от клас В, изпълнение на строгите стандарти за безопасност и надеждност на работа, дисплеите са също така регистрирани от EPEAT, глобалният екоетикет за информационни технологии.

Спецификация

Тегло: 18.00 kg
MPN: LH55QMREBGCXEN
EAN: 8801643787646
Производител: Samsung