BalanceBox 400-70 Medium - Система за монтаж на стена на публични и интерактивни дисплеи от 55" до 75"

BalanceBox 400-70 Medium - Система за монтаж на стена на публични и интерактивни дисплеи от 55" до 75"

1 219,80 лв.
На склад Код: 16437
Безплатна доставка!
Кредитен калкулатор DSK Credit

Описание

Иновативна система за монтаж на интерактивни дисплеи и големи монитори с вграден механизъм за регулиране на височината. Оптимална достъпност (за лесно достигане до всеки ъгъл на екрана), което допринася за здравословна стойка при работа с дисплея и удоволствие от ползването му. Без значение от Вашата височина, дори и да сте в инвалидна количка.

Системата BalanceBox може да се монтира на стена или да бъде мобилна. Ако стената не е достатъчно стабилна, има възможност за допълнителна опора на пода.

Лесно и удобно. Когато пишем на хартия, местим хартията и ръката така, че да ни е удобно. Със системата BalanceBox можем да правим същото и с големите и тежки дисплеи.

Бързо нагласяне на височината. Лесно и бързо – над 10 пъти по‐бързо от която и да е електрифицирана система за вертикално позициониране.

Без да влагате сила и допълнителни усилия и средства. Без да се налага да чакате, както е при електрическите системи. Презентацията върви гладко, без да губите вниманието и интереса на публиката.

БЕЗ електричество! Икономически и екологически изгодно.

Безшумно и гладко движение.

Максимално безопасно. Притежава сертификати UL, CE (ISO 60950) и TÜV, които потвърждават за най‐високо ниво на безсопасност в света.

Компактен и стилен механизъм, който е скрит зад дисплея (подобно на мотор на кола), и се монтира много близо до стената (BalanceBox400 само на 81 mm!), за да не губите ценно пространство.

Надеждност и устойчивост‐ механизмът е предвиден да устои на над 60,000 цикъла на регулиране на височината и има 3 години гаранция.

Без нужда от техническа поддръжка.

Системата позволява и мобилност. Ако искате да премествате дисплея, системата за регулиране на височината BalanceBox може да бъде монтирана на специална стойка на колелца, с която да придвижвате навсякъде системата и отново да се възползвате от лесното регулиране на височината, според нуждите на потребителя.


*** Задължително към него трябва да се поръча BALANCE-BOX-400-VESA - VESA интерфейс за BalanceBox 400 за монтаж на публични и интерактивни дисплеи.

Спецификация

Тегло: 27.50 kg
MPN: BALANCE-BOX-400-70
EAN: 8719558941025
Производител: Regout Balance Systems