Телевизор Philips 43PUS8505 - 43" 4K UHD, Android, HDR

  • Размер на дисплея:
    43"
  • Резолюция:
    4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
  • Тип на дисплея:
    LED
  • Цветопредаване:
    2100 PPI, HDR10+ Dolby Vision
  • Вградени говорители:
    20 W Dolby Atmos
  • TV Тунер:
    DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, HEVC
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 23692)

Описание

Това е този, който търсите. Превъзходно качество на картината. Елегантен дизайн. Страхотен звук. Изкуствен интелект с гласово управление. Ambilight за завладяващо изживяване като никое друго. Всичко, от което се нуждаете, за да се насладите на киновечер, гледане на спорт или гейминг маратон през уикенда.


Магията на Ambilight. Само от Philips.

С Philips Ambilight всеки момент се чувства по-близо. Интелигентните светодиоди около ръба на телевизора реагират на действието на екрана и излъчват потапящо сияние, което просто е завладяващо. Изживейте го веднъж и ще се чудите как сте се наслаждавали на телевизия без него.

Dolby Vision и Dolby Atmos. Видимост и звук като в киносалон.

Поддръжка за висококачествените звукови и видео формати на Dolby означава, че HDR съдържанието, което гледате ще изглежда и ще звучи неописуемо реално. Независимо дали става дума за най-новите сериали, предавани поточно, или Blu-Ray диск, ще се насладите на контраст, яркост и цвят, които отразяват първоначалните намерения на режисьора. И слушайте просторен звук с яснота, детайлност и дълбочина.

Android телевизор. Просто интелигентен.

Персонализирайте вашия Philips Android телевизор. Ако тази седмица е посветена на Amazon и YouTube, а следващата – на Rakuten TV и Netflix – няма проблем. Ясният, интуитивен интерфейс ви позволява да поставяте съдържанието, което харесвате, на преден план и в центъра. Продължете лесно оттам, откъдето сте спрели най-новите сериали или разгледайте новите филми.

Видеопроцесор Philips P5. Винаги перфектно, какъвто и да е източникът.

Видеопроцесорът Philips P5 доставя картина толкова поразителна, колкото съдържанието, което обичате. Детайлите имат видимо повече дълбочина. Цветовете са ярки, а тоновете на кожата изглеждат естествено. Контрастът е толкова ясен, че ще почувствате всеки един детайл. Движението е идеално плавно.

Phillips 4K UHD TV. Ярка HDR картина.

Вашият Philips 4K UHD телевизор е съвместим с всички основни HDR формати, включително HDR10 + и Dolby Vision. Независимо дали става въпрос за сериал, който трябва да гледате, или за най-новата видеоигра, сенките ще бъдат по-дълбоки. Ярките повърхности ще блестят. Цветовете ще бъдат по-истински.

Гласово управление. Вграден Google Асистент. Работи с Alexa.

Управлявайте вашия Android телевизор на Philips с гласа си. Искате да поиграете, да гледате Netflix или да откриете съдържание и приложения в Google Play Магазин? Само кажете на телевизора си. Можете дори да управлявате всички домашни смарт устройства, съвместими с Google Assistant, като например да приглушите светлината и да настроите термостата за филмовата вечер. Без да ставате от дивана. Дните на търсене на дистанционното управление на телевизора свършиха. Сега вече можете да използвате гласа си, за да управлявате вашия Android телевизор на Philips чрез устройства, съвместими с Alexa, като Amazon Echo. Включете вашия телевизор, сменете канала, превключете на вашата игрова конзола и други с Alexa.

DTS Play-Fi. Аудио в много стаи.

С DTS Play-Fi на вашия телевизор Philips можете да се свързвате със съвместими високоговорители във всяка стая. Имате безжични високоговорители в кухнята? Слушайте филма, докато приготвяте лека закуска, или следете спортните коментари, докато вземате напитки за всички.

Поддържа се HDR10+. Вижте още от това, което режисьорът е искал.

Вашият телевизор на Philips е предварително настроен, за да се възползвате максимално от видео формата HDR10+. Контрастът, цветът и нивата на яркостта се регулират от кадър до кадър. Независимо дали става въпрос за любимия сериал или за новия хит, сенките ще бъдат по-дълбоки. Ярките повърхности ще блестят. Цветовете ще бъдат по-истински.

Сребрист метален козметичен панел. Централна шарнирна поставка.

Поставяте телевизора си в ъгъла или в необичайна позиция? Централната шарнирна поставка гарантира, че винаги ще можете да променяте ъгъла на екрана просто така. Където и да поставите телевизора, сребристият козметичен панел придава изтънчен стил.

Спецификация

Размер на дисплея: 43"
Резолюция: 4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
Тип на дисплея: LED
Цветопредаване: 2100 PPI, HDR10+ Dolby Vision
Честота на опресняване: 60 Hz
Конектори: 4 x HDMI, 2 x USB
Сателитен конектор
Общ интерфейс Plus (CI+)
Цифров аудио изход (оптичен)
Ethernet-LAN RJ-45
Изход за слушалки
Сервизен съединител
Безжични връзки: Wi-Fi 802.11ac, 2x2, двулентова + Bluetooth 4.2
Вградени говорители: 20 W Dolby Atmos
TV Тунер: DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, HEVC
Поддържани формати: Контейнери: AVI, MKV; H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, VP9, HEVC (H.265)
Поддържани формати на субтитрите: .SRT, .SUB, .TXT, .SMI
Формати за възпроизвеждане на музика: AAC, MP3, WAV, WMA (v2 до v9.2), WMA-PRO (v9 и v10)
Възможност за VESA монтаж: 200 x 200 mm
Консумирана енергия: 78 W, Енергиен клас B
Размери: 964 x 570 x 75 mm
Комплекта включва: Дистанционно управление + 2 бр. батерии тип AAA; Ръководство за бърз старт; Брошура за правни въпроси и безопасност; Захранващ кабел; Настолна стойка
Тегло: 14.80 kg
MPN: 43PUS8505/12
EAN: 8718863022955
Производител: Philips