Телевизор Philips 70PUS7805 - 70" 4K UHD LED HDR, Smart TV

  • Размер на дисплея:
    70"
  • Резолюция:
    4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
  • Тип на дисплея:
    LED
  • Цветопредаване:
    1700 PPI, Dolby Vision HDR10+
  • Вградени говорители:
    2 x 10 W широколентов, Dolby Atmos
  • TV Тунер:
    DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, HEVC
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 23860)

Описание

Добавете нови измерения към гледането на телевизия. Този Philips Smart TV се предоставя с вграден асистент Alexa, така че можете да го управлявате с гласа си. Ambilight задава настроението за филми, музика или играене на игри. Качеството на картината е толкова блестящо, колкото и съдържанието, което обичате.


Магията на Ambilight. Само от Philips.

С Philips Ambilight всеки момент се чувства по-близо. Интелигентните светодиоди около ръба на телевизора реагират на действието на екрана и излъчват потапящо сияние, което просто е завладяващо. Изживейте го веднъж и ще се чудите как сте се наслаждавали на телевизия без него.

Dolby Vision и Dolby Atmos. Видимост и звук като в киносалон.

Поддръжка за висококачествените звукови и видео формати на Dolby означава, че HDR съдържанието, което гледате ще изглежда и ще звучи неописуемо реално. Независимо дали става дума за най-новите сериали, предавани поточно, или Blu-Ray диск, ще се насладите на контраст, яркост и цвят, които отразяват първоначалните намерения на режисьора. И слушайте просторен звук с яснота, детайлност и дълбочина.

Видеопроцесор Philips P5. Винаги перфектно, какъвто и да е източникът.

Видеопроцесорът Philips P5 Perfect Picture доставя картина толкова поразителна, колкото съдържанието, което обичате. Детайлите имат видимо повече дълбочина. Цветовете са ярки, а оттенъците на кожата изглеждат естествено. Контрастът е толкова ясен, че ще почувствате всеки един детайл. А движението е толкова плавно, че никога няма да изгубите топката от поглед – без значение колко бърза е играта.

Phillips 4K UHD TV. Ярка HDR картина.

Вашият Philips 4K UHD телевизор е съвместим с всички основни HDR формати, включително HDR10 + и Dolby Vision. Независимо дали става въпрос за сериал, който трябва да гледате, или за най-новата видеоигра, сенките ще бъдат по-дълбоки. Ярките повърхности ще блестят. Цветовете ще бъдат по-истински.

Вградена Alexa. Вашият глас е дистанционното ви управление.

Сега можете да използвате гласа си, за да управлявате вашия Philips Smart TV. Можете да накарате Alexa да сменя канали, да превключва към вашата конзола за игри или да управлява домашни смарт устройства, като например светлините и термостата. Можете да правите всичко това и още много с Alexa.

Saphi Smart TV. Интелигентният начин да се наслаждавате на телевизора си.

SAPHI е бърза, интуитивна операционна система, която превръща използването на вашия Philips Smart TV в истинско удоволствие. Наслаждавайте се на достъп с един бутон до ясно меню, базирано на икони. Бързо навигирайте до популярни приложения за Philips Smart TV, включително YouTube, Netflix и други.

HDR10+. Вижте всичко, което режисьорът е искал.

С телевизор HDR10+ на Philips качеството на картината е дори по-завладяващо и реалистично. Динамичните метаданни позволяват на вашия телевизор да регулира нивата на яркост от кадър до кадър. От ясно небе до храмове, осветени от свещи. Оригиналните детайли се запазват. Контрастът е безупречен.

Достъп с един бутон до приложения, включително Netflix и Prime Video.

SAPHI е бърза, интуитивна операционна система, която превръща използването на вашия Philips Smart TV в истинско удоволствие. Наслаждавайте се на страхотно качество на картината и достъп с един бутон до ясно меню, базирано на икони. Работете с телевизора си с лекота и бързо навигирайте до популярни приложения за Philips Smart TV, включително YouTube, Netflix и Amazon Prime Video.

Работи с Google Асистент

Сега можете да управлявате вашия Saphi TV чрез Google устройства, като Google Home, Google Nest и Google Nest mini. Гледайте и възпроизвеждайте любимото си съдържание с поточно предаване на Saphi TV с Google устройства.

Спецификация

Размер на дисплея: 70"
Резолюция: 4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
Тип на дисплея: LED
Цветопредаване: 1700 PPI, Dolby Vision HDR10+
Честота на опресняване: 60 Hz
Конектори: 3 x HDMI, 2 x USB
Сателитен конектор
Общ интерфейс Plus (CI+)
Цифров аудио изход (оптичен)
Ethernet-LAN RJ-45
Изход за слушалки
Сервизен съединител

Безжични връзки: Вградена Wi-Fi 802.11n 2x2 Dual Band
Вградени говорители: 2 x 10 W широколентов, Dolby Atmos
TV Тунер: DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, HEVC
Поддържани формати: Формати за възпроизвеждане на видеоклипове: AVI, MKV; H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, HEVC (H.265), VP9
Поддържани формати на субтитрите: .SMI, .SRT, .SUB, .TXT, .ASS, .SSA
Формати за възпроизвеждане на музика: AAC, MP3, WAV, WMA (v2 до v9.2) WMA-PRO
Възможност за VESA монтаж: 400 x 200 mm
Консумирана енергия: 114 W, Енергиен етикет с клас A+
Размери: 1581 x 894 x 86 mm
Комплекта включва: Дистанционно управление + 2 бр. батерии тип AAA; Захранващ кабел; Ръководство за бърз старт; Брошура за правни въпроси и безопасност; Настолна стойка
Тегло: 28.20 kg
MPN: 70PUS7805/12
EAN: 8718863023365
Производител: Philips