Телевизор Samsung 49Q70R - 49" QLED 4K Smart TV

  • Размер на дисплея:
    49"
  • Резолюция:
    4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
  • Тип на дисплея:
    QLED
  • Цветопредаване:
    PQI 2700, Quantum HDR 10+
  • Вградени говорители:
    2.1 40W, Dolby Digital Plus
  • TV Тунер:
    2 x T2/C/S2, Аналогов тунер
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 11057)

Описание

С QLED започва реалността

100% обем на цветовете чрез Quantum Dot. Цветовете са реални, точно както трябва да бъдат. С уникалната технология с квантови точки на Samsung QLED разгръща обема на цветовете до пълните 100%, за да ти представи реалистични цветове в тъмни или ярки сцени.

Гледай подробностите в дръзки контрасти - Direct Full Array

Контролирането на фоновото осветление променя всичко. Direct Full Array на QLED показва всяка сцена с прецизни подробности и предоставя още по-голяма дълбочина в мрака.

Виж света по нов начин с разгърнат HRD - Quantum HDR

Квантовият HRD ти разкрива природата в подробности, които досега даже не си си представял. Разполага с разширен обхват на яркостта, която прави слънцето по-ярко, а дъждовните облаци – още по-тъмни. Открий изцяло нов свят.

Виж голямата картина

Всичко става реалистично на по-голям екран. Ще преживееш всеки гол, ще усетиш всеки взрив и ще бъдеш в центъра на събитията. Ще си още по-близо от това.

Игра с минимално забавяне при команда

Не позволявай на забавянето да те спре! С помощта на технологията FreeSync(VRR) QLED намалява забавянето при подаване на команда, за да разполагаш със скоростта в реално време, от която имаш нужда, за да оглавиш класацията в играта. Радвай се на скоростта на QLED и се подготви за епични победи.

Game enhancer

За да победиш конкуренцията, трябва да имаш пълен контрол. Динамичният еквалайзер за черното ти гарантира по-добра видимост в тъмното и използва детайлен анализ на сцената, за да подобри качеството на изображението. Дори подобрява звука, за да се потопиш изцяло в играта.

Всичко това се задвижва от мощен процесор - Quantum Processor 4K

Изживей усещането с Quantum Processor 4K процесор на QLED. Той използва собствен уникален алгоритъм за ъпскейл, за да предостави по-ясни картини, като същевременно настрои яркостта на екрана и звука така, че да подхождат на помещението и сцената на екрана. Мощният процесор на QLED предоставя подобрена разделителна способност и невероятно изживяване.

AI Upscaling

AI Upscaling напълно променя играта. QLED използва машинно обучение, задвижвано от изкуствен интелект, за да намали шума в образа, да възстанови загубени детайли и дори да изостри ръбовете около предмети и текст. Сега можеш да се насладиш на съдържанието си с разделителна способност, доближаваща се до 4K.

Интелигентен режим

Условията в стаята ти може да се променят, телевизорът трябва да се адаптира. Интелигентният режим на QLED настройва яркостта и звука според условията. Той дори може да променя звука спрямо съдържанието на телевизора, като например да направи диалога в новините по-ясен или да подчертае гласа на певеца на концерт.

Виж картината, а не телевизора

Красивият дизайн на телевизора задържа погледа ти върху онова, което има значение – картината. Благодарение на безграничния дизайн на QLED и рамката, която почти не се забелязва, усещането, че се потапяш в картината, е напълно завладяващо. Виж това, което искаш да видиш.

Край на черния екран - Ambient Mode

Дори когато QLED е изключен, той не е напълно спрял. Ambient Mode помага на QLED да се слее с домашния декор за неподправено естествен ефект. Вместо обикновен черен екран, ще виждаш смислени образи, които подхождат на стила ти на живот. Те се настройват много лесно, а изборът е много голям.

QLED прави всичко с лекота - Smart Hub и One Remote

QLED става още по-интелигентен със Smart Hub и One Remote на Samsung. Те предоставят цялото съдържание в ръцете ти – от приемника, до конзолата за игри, приложения и телевизия на живо. Достатъчно е само едно.

Изгради интелигентен дом с QLED - SmartThings

Действително интелигентен дом, пригоден към твоя живот. Благодарение на вградената функция на Samsung SmartThings QLED може да се свърже с твоите IoT устройства и сензори. Можеш да палиш лампите, да провериш какво има в хладилника и дори да управляваш прахосмукачката робот.

Непрекъсната връзка

QLED може да бъде центърът на нов и много по-удобен свързан начин на живот. Той се интегрира безпроблемно с интелигентните високоговорители и мобилни устройства – дори и на други марки.

AirPlay 2

QLED сега за първи път работи с Apple. Чрез вградения AirPlay 2 можеш да стриймваш или споделяш съдържание от Apple устройства на голям екран. Лесно показвай видеоклипове, музика, снимки и още от своя iPhone, iPad и Mac на своя QLED.

Спецификация

Размер на дисплея: 49"
Резолюция: 4K UHD (3840 x 2160) / 16:9
Тип на дисплея: QLED
Цветопредаване: PQI 2700, Quantum HDR 10+
Честота на опресняване: 120 Hz FreeSync
Конектори: 4 x HDMI, 2 x USB, Ethernet (LAN), Извод за цифров звук (Оптичен), 2 x RF вход (Наземен/кабелен вход), CI+(1.4) слот, Вградена безжична мрежа, Blutooth Audio
Вградени говорители: 2.1 40W, Dolby Digital Plus
TV Тунер: 2 x T2/C/S2, Аналогов тунер
Поддържани формати: Samsung SMART TV, Уеб браузър, Bixby, Far-Field Voice Interaction, SmartThings
Възможност за VESA монтаж: 200 x 200 mm
Консумирана енергия: 116 W (Typical), 52 W (Енергоспестяващ режим), 180 W (макс.), 161 kWh Yearly, Енергиен клас B
Размери: 1095 x 708 x 248 mm (със стойката) / 1095 x 633 x 63 mm (без стойката)
Комплекта включва: Samsung QLED 4K Smart TV Q70R; Дистанционно управление TM1950C; Батерии за дистанционно управление; Samsung Smart Control; Захранващ кабел; Vesa Wall Mount Support; Mini Wall Mount Support; Ръководство на потребителя
Тегло: 18.90 kg
MPN: QE49Q70RATXXH
EAN: 8801643638528
Производител: Samsung