Микро музикална система Philips BTB8000, Bluetooth, USB, 150 W

  • Звукови канали:
    2.0 Stereo
  • Обща мощност RMS:
    150 W
  • Тунер:
    FM стерео, RDS, DAB+
  • Аудио интерфейс:
    Bluetooth, 3.5 mm жак, USB
  • Аудио носители:
    Audio CD, MP3, USB флаш
  • Производител:
  • Гаранция:
    2 години
Продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан!
(Код: 3967)

Описание

Страхотен звук от всякакви източници с тази микросистема на Philips. HiFi куполен високочестотен високоговорител ви предоставя детайлен и естествен звук. Вградените измерватели на VU ви позволяват да следите нивото на вашия музикален входящ сигнал като професионалист.

  • Bluetooth
  • USB порт за възпроизвеждане/зареждане
  • DAB+

Вграденият измервател на VU (ниво на звука) показва нивото на входящия сигнал

Вграденият измервател на VU (ниво на звука) показва нивото на сигнала на вашата музика за всеки източник. Това ви дава възможност да проверите дали входящият сигнал е прекалено силен или прекалено слаб. При модели, които поддържат външни източници, като например аудиовход или Bluetooth, може да регулирате изходящата сила на звука от вашите устройства (ако има такива), за да настроите подходящото ниво на музиката за най-добро качество на звука от източника.

Режимът на готовност на Bluetooth е винаги включен за лесно повторно свързване

След като вашето смарт устройство бъде свързано веднъж, вашата музикална система Philips може да излезе от режима на готовност посредством неговата Bluetooth функция. Това ще активира и Bluetooth източника, за да бъде по-лесно и по-бързо поточното предаване на музика по всяко време.

Бързо и ефикасно зареждане с USB за вашето смарт устройство

USB портът не е само за възпроизвеждане на музика. Интелигентната USB система за управление на захранването дава възможност 2 A бързозареждащ ток да зарежда бързо вашето смарт устройство, когато музикалната система е в режим на готовност.

Аудио вход за възпроизвеждане на музика от портативни устройства

Аудио входът позволява директно възпроизвеждане на аудио съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието да слушате любимата си музика с превъзходно качество на звука от аудио системата, Аудио входът е и изключително удобен, защото всичко, което трябва да направите, е да включите портативния си MP3 плейър в аудио системата.

Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

Съвместим с DAB и FM за най-добро възприемане на радио сигнала

Цифровото радио DAB (Digital Audio Broadcasting) освен, че се излъчва наложено върху аналоговия FM сигнал, представлява и нов начин на радиоизлъчване по мрежа от наземно базирани предаватели. То предлага на слушателите повече избор и информация, с чист, лишен от всякакви смущения звук. Тази технология позволява на приемника да се "привърже" към най-силния достъпен сигнал. При цифровите радиостанции на DAB не се налага запомняне на честоти, настройките се правят по името на станцията, така че няма проблеми за избор по време на движение.

USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате достъп до повече цифрова музика чрез вградения USB Direct. Изпълнявайте: MP3-CD, CD и CD-R/RW.

Куполна пищялка за детайлен и естествен звук

Куполните високоговорители за високи честоти възпроизвеждат ясни високи и средни честоти, увеличаващи общата чистота на звука от тонколоните. Те дават хармонична смес от неизкривен и непроменен широколентов звук и предоставят детайлна чистота на вокалите и ясен звук от инструментите, като по този начин балансират общото звучене, когато бъдат съчетани с набор басови високоговорители.

Регулиране на високите и басите за настройка на високи и ниски

Регулирането на високите и ниски честоти са функции на еквалайзера, които управляват нивата на високите и ниски честоти на вашето аудио. Регулират се отделно усилването на високите тонове в музиката и нивото на усилване на ниските тонове. Като използва бутоните за движение нагоре и надолу, потребителят може удобно да наблегне повече или по-малко на ниските и високи тонове, или да ги остави равни, за да възпроизведе музиката според оригиналните настройки на записа.Регулирането на високите и ниски честоти ви дава възможност да слушате музиката си както желаете.

Спецификация

Звукови канали: 2.0 Stereo
Обща мощност RMS: 150 W
Тунер: FM стерео, RDS, DAB+
Аудио интерфейс: Bluetooth, 3.5 mm жак, USB
Аудио носители: Audio CD, MP3, USB флаш
Тонколони: Двулентов
Куполен високоговорител високи честоти
5,25" високоговорител за ниски честоти
Размери: главния блок: 240 x 145 x 230 mm
основния говорител: 241 x 261 x 173 mm
Комплекта включва: Дистанционно управление
Захранващ кабел
FM антена
Ръководство за потребителя
Тегло: 8.70 kg
MPN: BTB8000
EAN: 4895185630250
Производител: Philips